Stäng
Check1-3 dagars leveransCheckFrakt 49:-CheckÖppet köp i 30 dagar
Kontakta oss på info@kalaskompaniet.se

Pinatas

Köp Pinata till barnkalaset!

Pinatan är defintivt höjdpunkten på barnkalaset oavsett vad. Den tar hem priset för att vara den mest efterlängtade stunden under barnkalaset. Det roliga med att ha en pinata på festen är att man fyller den med godis och sedan hänger upp i exempelvis ett träd om man är utomhus eller i en krok i taket om man är inomhus. Sedan låter man födelsedagsbarnet ta på sig en ögonbindel och slå sönder den med en hård pinne så att allt godis ramlar ut till barnen.

Stort utbud av olika pinatas

Pinatan är en internationell tradition

Från början kommer denna traditionen från Mexiko men har idag förts vidare runt om i hela världen. Självklart är åsnan som vi alla känner till den populäraste av alla men det finns många fler att välja bland.

Här hittar du din pinata för att ta barnkalaset till en nivå högre och vi kan lova dig att barnen kommer ha ett fantastiskt roligt kalas!

Hör av dig!

Ta gärna kontakt med vår kundservice antingen via telefon 08-756 10 09 eller genom att skicka ett mail till kundservice@kalaskompaniet.se. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär ifall du har frågor.

 


Kampanj(0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:

Slut
Pinata Åsna
249 kr Mer info

Slut
Pinata Hjärta
349 kr Mer info

Slut
Pinata Ananas
249 kr Mer info

Slut
Pinata Spöke
249 kr Mer info
Slut
Pinata t-rex
1 2 3 4 5
249 kr Mer info

Slut
Pinata Hund
249 kr Mer info
Slut
Pinata Panda
249 kr Mer info


Slut
Pinata häst
249 kr Mer info

1 2