Check1-3 dagars leveransCheck49 :- fraktavgiftCheckÖppet köp i 30 dagar
Kontakta oss på info@kalaskompaniet.se
Ballonger

Ballonger till bra priser för alla tillfällen

Gillar du ballonger? Om ja, du har kommit helt rätt vi har hundratals olika ballonger både med motiv och utan och dessutom i alla dess former.

Ballonger gör festen eller kalaset festligare!

Vi älskar ballonger och har därför ballonger till alla tillfällen. Vi heter kalaskompaniet för att vi verkligen kan kalas och fest men är specialister på ballonger och ser därför alltid till att ha ett enormt utbud av snygga och roliga ballonger. De flesta ballongerna blir extra roliga och fina med helium i men funkar lika bra med luft för att hänga upp på väggen eller kanske i lampa. 

Vi har alla typer av klassiska latexballonger både i vår butik i Täby Centrum samt online. Ballonger kommer numera i de flesta former utöver den klassiska ballongformen och vi har de allra flesta du kan tänka dig, avlånga, runda orbz, sifferballonger, bokstavsballonger, djurformade ballonger, hamburgarballonger, enhörningar... Om du letar efter nått som kommer vi garanterat att kunna hjälpa dig!

Ballonger för alla tillfällen!

Oavsett om du letar ballonger till halloween , en kräftskiva, studenten, födelsedag eller till din polare som älskar flygande hajjar så fins vi här för att guida dig i ballongdjungeln. Och är det något du saknar så tveka inte att kontakta oss direkt så ska vi nog kunna hitta det du söker.

Helium - allt som flyger är roligt

Om du har möjlighet att komma förbi butiken i Täby Centrum kan vi hjälpa dig att fylla din ballonger med helium och har du inte möjlighet att komma förbi så kan du köpa smidiga heliumtuber här på webben.


Kampanj(3) Sortering: Standard Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:Endast butik
Heliumtub (196 Liter)
1 2 3 4 5
559 kr Mer info
Slut
Jumbo ballong
59 kr Mer info

1 2 ... 18