Stäng
Check1-3 dagars leveransCheckFrakt 49:-CheckÖppet köp i 30 dagar
Kontakta oss på info@kalaskompaniet.se

Välkommen in till våra Halloween POP UP butiker! Vi finns i Täby Centrum, på Plan 1 bredvid Jackie, samt i Nacka Forum mitt emot Godisbanken.

På grund av högt tryck på vår e-handel kan leveranstiden bli längre än vanligt. OBS! Vår e-handel ligger tyvärr nere just nu.. Vi felsöker för fullt för att lösa problemet!

UV-smink

När du vill lysa i neon på dansgolvet

UV-smink är neonfärgat smink som lyser häftigt under UV-ljus och som är ett måste på festivaler, raves och nattklubbar med UV-ljus. Sminka dig hemma, eller ta med dig UV-sminket till festen och sminka er tillsammans. Du kan även ta med dig sminket till dansgolvet, för det händer ofta att andra också vill ha UV-smink. Sminket blir en härlig isbrytare och ett kul sätt att lära känna nya människor.

UV-smink är även populärt på barnkalas, där du kan hänga upp en UV-lampa i ett mörkt rum och låt barnen gå loss med färgerna. Färgerna är enkla att applicera och tvätta bort.

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar tveka inte att kontakta oss på mail eller telefon. Vi kan maskerad! All kontaktinformation hittar du längst ner på sidan i högra hörnet.