Check1-3 dagars leveransCheck49 :- fraktavgiftCheckÖppet köp i 30 dagar
Kontakta oss på info@kalaskompaniet.se

Schlagerfest

Bjud in till schlager för hela slanten

När det vankas Melodifestivalen eller Eurovision så är schlagerfesten en vinnare. Bra stämning och klackarna i taket garanteras! På schlagerfesten är less verkligen inte more, här gäller det att ta glitter och glamour till nästa nivå. Tänk disco, tänk dragshow och tänk glitter i drivor. 

Ta ut svängarna med schlagerfestens kläder

Ett mer passande tillfälle att att glida fram i guldkostym och en fjäderboa kommer du inte hitta. Matcha med ett par roliga glasögon i neonrosa, glammiga lösögonfransar och en färgglad peruk. Dela ut leksaksmikrofoner till alla gästerna så blir det liv i luckan och alla kommer sjunga med låtarna.

Glammigt värre med dekorationer till schlagerfesten

När det kommer till schlagerfestens dekorationer rekommenderar vi att du laddar upp med glänsande serpentiner, glittriga partyhattar, tallrikar i guld och massa ballonger, gärna i holografiska ballonger i färger som rosa, guld, silver och turkos. Dela ut konfettikanoner som ni kan blåsa av när Melodifestivalens vinnare presenteras. Sen är det bara att njuta av glitterregnet och spela Pontare, Nanne Grönwall och Carola på högsta volym. 

Kontakta oss

Vill du få svar på en fråga du sitter och grubblar över så är det bara att slå en signal eller maila oss, vi svarar alltid. All kontaktinformation hittar du längst ner på sidan i högra hörnet.


Kampanj(1) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
Glitterslips
1 2 3 4 5
från 49 kr Mer info
Glowsticks
1 2 3 4 5
från 39 kr Mer info
1 2 ... 7