Check1-3 dagars leveransCheck49 :- fraktavgiftCheckÖppet köp i 30 dagar
Kontakta oss på info@kalaskompaniet.se

Fidget Toys

Fingerfärdiga fidget toys för förbättrad fokus

Våra roliga fidget toys är botemedlet för alla som har myror i brallan och lätt börjar skruva på sig när det är dags att sitta still. Med fidget toys sysselsätter du händerna och kan lättare fokusera på omgivningen. Rastlösheten blir ett minne blott och stressen rinner av dig. Eftersom fingertrixande med figet toys förbättrar fokus, så blir det också lättare att lösa kluriga problem, oavsett om det gäller jobbet eller skolan.

Våra fidget toys kommer i alla möjliga sorter, färger och former för att passa alla tillfällen. Vissa fidget toys är tysta och diskreta och fungerar bra i föreläsningssalen eller på jobbet. Andra kanske låter lite och passar då bättre för läxläsning och problemlösning i hemmet.

Våra fidget toys passar både vuxna och barn och förutom att de förbättrar fokus, ökar de även koordination och styrka i händerna. Win win helt enkelt!

Frågor om fidget toys? Kontakta oss idag!

Vill du få svar på en fråga om fidget toys eller några av våra andra produkter så är du varmt välkommen att slå en signal eller maila oss, vi svarar alltid. All kontaktinformation hittar du längst ner på sidan i högra hörnet.


Kampanj(0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
Slut
Slinky Larv
79 kr Mer info
Slut
Magisk Orm
59 kr Mer info

Slut
Pop It Ananas
59 kr Mer info

Slut
Stor Pop It
49 kr Mer info

Slut
Pop It Groda
29 kr Mer info


Slut
Klämkatt
1 2 3 4 5
49 kr Mer info

Slut
Klämhund
1 2 3 4 5
49 kr Mer info
Slut
Stor Snöboll
1 2 3 4 5
99 kr Mer info

Slut
Bananhund
1 2 3 4 5
29 kr Mer info

1 2 3